flag

Nahkatehtaantie 10, 37830 Akaa

Turvallisesti teatteriin

 

Huolehditaan yhdessä meidän kaikkien turvallisuudesta!

Meille Viialan teatterissa yleisöturvallisuus on erittäin tärkeää. Huolehdimme turvallisesta esitystoiminnasta yhteistyössä viranomaisten kanssa. 

Ohjeet päivitetty 26.4.2022 

KASVOMASKIT JA HYGIENIA  

Pirkanmaan maskisuositus on yhdenmukainen THL:n kansalaisten maskisuosituksen kanssa. Jokainen voi oman harkintansa mukaan käyttää kasvomaskia suojatakseen itseään esimerkiksi ruuhkaisissa liikennevälineissä ja sellaisissa sisätiloissa, joissa lähikontaktien välttäminen on vaikeaa.

Emme enää edellystä maskin käyttöä, mutta suosittelemme käyttöä teatterin katsomossa. 

 Huolehdi hyvästä yskimishygieniasta ja käytä käsidesiä, jota on helposti saatavilla kaikissa tiloissamme.

TULE TEATTERIIN VAIN TERVEENÄ

Jos epäilet, että olet sairas, älä tule teatteriin. Jos sinulla on koronaviruksen oireita tai olet altistunut koronatartunnalle, voit vaihtaa lippusi kuluitta vielä tuntia ennen esitystä olemalla yhteydessä teatteriin.

 SAAPUMINEN TEATTERILLE

 Mikäli sinulla on lippu jo ostettuna, ohita lipunmyynti ja vie päällysvaatteet rauhassa narikkaan. Liput tarkistetaan vasta katsomoon mentäessä. Mikäli lunastat lippusi teatterilta, huomioi turvavälit jonottaessa lipunmyyntiin.

 Koronapassi ei ole käytössä.

 VÄLIAIKATARJOILU  

Suosittelemme väliaikatarjoilun lunastamista / varaamista ennakkoon. Voit tehdä varauksen myös teatteriin tullessasi.

 Mikäli ostat väliaikatarjoilun väliajalla, huomioi turvavälit jonossa!

KATSOMOSSA NUMEROIDUT PAIKAT 

Istu lipussasi olevalle paikalle katsomossa. Teatterin pitää tietää missä kukakin istuu esityksen aikana, mahdolllisen jäljityksen takia.

 

ESITYKSEN PÄÄTYTTYÄ

 

 Kun esitys päättyy, poistuthan rauhallisesti ja turvavälit säilyttäen. 

 Koska suosiota yleisön ja esiintyjien välillä ei voi nyt osoittaa kättelyin tai halaamalla, suosittelemme kirjoittamaan terveiset, kiitokset sekä palautteet teatterin Facebook-sivulle tai jakamaan kokemuksen omien sosiaalisen median kanavien kautta. Näihin julkaisuihin voi tägätä Viialan teatterin, jotta terveiset tulevat varmasti perille. Oman kokemuksen jakaminen julkisesti tuottaa sekä esiintyjille että järjestävälle taholle suunnattomasti iloa. 

 

 

Kiitos siitä, että kannat vastuusi turvallisen
teatterielämyksen aikaansaamiseksi!