flag

Nahkatehtaantie 10, 37830 Akaa

Hei, me striimataan

img

Hei, me striimataan esitykset

Mahtavaa! Esityskautta on nyt mennyt noin 2 viikkoa ja katsomot ovat täyttyneet odotettua enemmän ja olemme saaneet erittäin positiivista palautetta.

Mutta mitä esityspäivä pitikään sisällään... 

Esityspäivä

Esitykseen lähdimme lavasteiden kanssa jo aikaisin aamulla, toisin ensin piti täyttää pakettiautot ja tuplavarmistaa että kaikki oli matkassa mukana. Osassa esityksistä, meillä kulki myös kaikki kahvion tavarat autoissa.

Teattereilla olimme noin 5-6 tuntia ennen esityksen alkua. Ensimmäiseksi lastasimme näyttämölle tulevat tavarat paikoilleen. Noin 4-5 h ennen esityksen alkua paikalle saapui äänentoistopalvelu, joka tarvitsi oman aikansa rakentamiseen.Siinä vaiheessa kun äänentoistopalvelu puuhasi näyttämöllä, teatterin etujoukko söi lounasta ja purki pukuja jne pukuhuoneeseen.

Kaksi tuntia ennen esityksen alkua oli vuorossa äänien ja mikrofonien testaus. Tämän jälkeen olikin aika pulahtaa järveen nauttimaan hetkeksi. Mikäli teatterilla oli oma kahvio mukana sen rakentamista ja telttojen pystystyä tehtiin samaan aikaan.

Esityksen jälkeen purku kesti noin 2 tuntia. Äänentoistopalvelu purki ensin omat laitteensa ja näyttelijät yms muut teatterilaiset ruokailivat. Tämän jälkeen tavarat autoihin ja kohti Viialan teatteria.