flag

Nahkatehtaantie 10, 37830 Akaa

Teatteri-illalliset

img

Ryhmille maistuvat teatteri-illalliset

Tervetuloa viettämään seuran, yhteisön tai yrityksen yhteistä iltaa Viialan teatterille. Voimme halutessanne koota Teille koko illanviettopaketin teatterilippuineen, väliaikatarjoiluineen ja illallisineen. Miltä kuulostaa? 

Pystymme tarjoamaan erilaisia noutopöytiä viikonlopun esityksiemme yhteyteen. Niistä löytyy varmaan jokaiselle mieleinen. Suosittelemme maukasta illallisnoutopöytää tai hyvän palautteen saanut salaattibuffa. Noutopöydät kateetaan yli 20 hengen ryhmille. 

Mitä illalliseen kuuluu?

Valitsemanne noutopöytä alkoholittominen juomineen. Ennen illallaista virvoistusjuoma kahviossa.

Katso kaikki Viialan teatterin illallismenut tulostettavasta esitteestä   

 Noutopöydät katetaan aina esityksen jälkeen näyttämötilaan. Tämän aikana tarjoamme ryhmällevirvokkeitä kahviossa. Teatteritila on käytössänne noin 2,5 tuntia esityksen päättymisen jälkeen. Mikäli haluatte viipyä pidempään, kysykää edullisia tilavuorahintojamme.

Ruokajuomat

Noutopöytiin kuuluvat niissä mainitut alkoholittomat juomat. Teatterilla ei ole anniskeluoikeuksia, mutta voitte halutessanne tuoda mukananne esim. viiniä, joka halutessanne tarjoillaan. Meiltä löytyvät niin viini- kuin aromilasitkin. Omia juomia ei saa nauttia esityksen aikana eikä väliajalla.

Illallisen tilaaminen

Illallinen tulee tilata viimeistään 2 viikkoa ennen esitystä. Pystymme ottamaan kerrallaan vain 1-2 ruokailevaa ryhmää (ryhmän koot huomioiden), joten varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Illallinen laskutetaan ennakkoon lippuvarauksenne yhteydessä. Kysy myös edullisia paketteja (pääsylippu, väliaikatarjoilu ja illallinen).

Illalliset ovat laktoosittomia. Mikäli ryhmässä on muita ruoka-aineallergioita, ilmoita ne tilausvaiheessa.